Zimske in letne Sava gume
Zimske in letne Sava gume po izjemnih cenah! Na zalogi pnevmatike vseh dimenzij. Kliknite na sliko spodaj in si izberite primerne tudi vi!

Kvalitetne Sava gume po ugodnih cenah!

Na naši spletni strani boste našli kvalitetne Sava gume po izjemno ugodnih cenah! Gre za zelo kvalitetno izdelane zimske in letne gume Sava, ki v Sloveniji veljajo za najbolj prodajane gume (tako letne kot zimske). Slovenci več kot upravičeno zaupamo domačim strokovnjakom, saj so te pnevmatike v vrhu vseh mogočih testiranj avto gum. Če boste kliknili na zgornji sliki, se boste tudi sami lahko prepričali o izredno ugodni ponudbi vseh vrst pnevmatik, tako za osebna kot za tovorna vozila.

Kot vedno naj tudi tokrat opozorimo na zakonske roke glede zimskih gum – po veljavnem Zakonu o cestno-prometnih predpisih (ZCPP) morajo imeti vsa vozila v Sloveniji med 15. novembrom in 15. marcem nameščene ali zimske pnevmatike ai pa letne gume in zraven še snežne verige. Kazni za kršitelje so kar visoke, zato se vam vsekakor bolj splača, da preverite našo ponudbo in zase izberete primerne Sava gume ali pa kakšne druge pnevmatike.