Zimske in letne Sava gume
Zimske in letne Sava gume po izjemnih cenah! Na zalogi pnevmatike vseh dimenzij. Kliknite na sliko spodaj in si izberite primerne tudi vi!

Letne gume po najbolj ugodni ceni

Izberite vrsto vozila, za katerega vas zanimajo letne gume:

Osebna vozila Poltovorna letna Terenska vozila

 

Letne gume je najbolje menjati vsako leto, saj so dosti drugačne od zimskih. Letne gume so prilagojene letnim razmeram in se tako veliko bolje držijo podlage v obilnem deževju, vročem asfaltu in ozračju ter pri višjih hitrostih. Poleg tega, letne sava gume rahlo zmanjšajo porabo goriva, tako da boste še dodatno privarčevali.

Letna Menjava Letna pnevmatika

Nove pnevmatike je pametno kupovati pred oziroma po obdobju, ko je zakonsko dovoljeno menjavanje pnevmatik. Razlog za to je sila preprost, ker je v obdobju menjav povpraševanje veliko večje se tudi cene rahlo dvignejo. Zato boste dobili letne sava gume po ugodni ceni sedaj, ko je preteklo že dober mesec dni odkar ste lahko zamenjali pnevmatike na vašem avtomobilu.

Poleg tega bodite pozorni pri nakupu in kupujte le kvalitetne pnevmatike. Poleg dimenzij bodite pozorni tudi na ostale oznake in na hitrostni razred. Zelo ugodna cena za nove letne gume še ne pomeni da je kakovost tudi sprejemljiva, zato vaš še enkrat opozarjamo, da pred nakupom preverite kakovosti pnevmatike. Ne varčujte pri kvaliteti, raje odštejte kak evro več in kupite kvalitetne sava gume.